Αποκάλυψη: Άνθρωπος του Κωνσταντάτου ο ιδιοκτήτης του site με τα fake news – Εξώδικο Κονδύλη




Μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, έχει στήσει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Κωνσταντάτου, Φίλιππος Δελετάρης, εξαπολύοντας λάσπη και fake news, μέσα από ιστοσελίδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης.

O δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης που είναι παράλληλα και πρόεδρος του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού), του έχει κάνει σύμβαση με τον Σύνδεσμο για να προσφέρει “δημοσιογραφικές υπηρεσίες” σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, προβάλλοντας διάφορες δράσεις.

Εκτός από τις περιβαλλοντικές δράσεις, το συγκεκριμένο άτομο, έχει αναλάβει εργολαβικά και την διασπορά ψευδών ειδήσεων με στόχο να πλήξει τον Ανδρέα Κονδύλη. Το τελευταίο “χτύπημα” ήταν πριν από λίγες ημέρες, όταν έγραψε στο site του, που υποστηρίζει ανοιχτά τον Κωνσταντάτο, ότι ο δήμαρχος Αλίμου δήθεν οδηγείται “στον εισαγγελέα” για τα έργα τέχνης που έχουν αγοραστεί για τη Δημοτική Πινακοθήκη και ότι δήθεν υπάρχει “πόρισμα του ΣΔΟΕ με λαβράκια”, κάτι που είναι πέρα για πέρα ψέμα.

Ούτε πόρισμα του ΣΔΟΕ υπάρχει, ούτε ‘λαβράκια’, ούτε κατηγορείται για τίποτα ο δήμαρχος Αλίμου. Ο Θεός όμως αγαπάει τον ψεύτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη και ψάχνοντας η νομική ομάδα του Κονδύλη να βρει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας για να του στείλουν Εξώδικο, ανακάλυψε, αφού έκανε όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες, ότι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας των fake news και της λάσπης είναι ο Φίλιππος Δελετάρης.



Ο άνθρωπος του Κωνσταντάτου που πληρώνεται με δημόσιο χρήμα, έχει αναλάβει και τη βρώμικη δουλειά να συκοφαντεί τον δήμαρχο Αλίμου, προωθώντας και σε διάφορες ομάδες στο facebook τα στημένα ρεπορτάζ με τις δήθεν αποκαλύψεις σε βάρος του.

Kαι εδώ γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα: οι υπόλοιποι 10 δήμαρχοι (Αγίας Παρασκευής, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας, Παπάγου-Χολαργού) που είναι μέλη του ΣΠΑΥ, γνωρίζουν ότι ο υπεύθυνος για την προβολή του Συνδέσμου, είναι το ίδιο άτομο που συκοφαντεί συστηματικά συνάδελφό τους;

Γνωρίζουν ότι με λεφτά των δημοτών τους πληρώνουν έναν ιδιοκτήτη site που διακινεί fake news και λάσπη; Στο θέμα θα επανέλθουμε με πλούσιο ρεπορτάζ. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ήδη γνωρίζουμε ότι η νομική ομάδα Κονδύλη ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.