Απίστευτη καταγγελία: “Ο δήμος νοίκιασε παραλία – φιλέτο, στη Βουλιαγμένη, με 11 χιλιάρικα το χρόνο”




Δεν τα λέμε εμείς, γιατί ο κ. Κωνσταντέλλος μας κατηγορεί ότι λέμε ψέματα και μας έχει κάνει και αγωγή την οποία ακόμη περιμένουμε (δείτε εδώ).

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Πασακυριάκος, έκανε επίσκεψη για να δει από κοντά τα έργα που γίνονται στον όρμο της Ζώσκας και στην παραλία στον όρμο Μαλτσινιώτη. Και τι αναφέρει στην ανακοίνωση; Ότι η παραλία στον όρμο Ζώσκα έχει παραχωρηθεί στον επιχειρηματία για 11.000 ευρώ το χρόνο!!!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΣΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΖΩΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΜΟ ΜΑΛΤΣΙΝΙΩΤΗ

Τα έργα που γίνονται στον όρμο της Ζώσκας και την παραλία στον όρμο Μαλτσινιώτη, επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Πασακυριάκος. Ο Κ. Πασακυριάκος βρέθηκε στο χώρο μετά από αναφορές σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ερωτήματα κατοίκων προς τον ίδιο για το έργο στη Ζώσκα, καθώς και για τη ρύπανση και στις δύο παραλίες εξαιτίας των καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών.



Σε ότι αφορά το έργο στη Ζώσκα, ενημερώθηκε από εργαζόμενους στα συνεργεία, ότι πρόκειται για αποχετευτικό έργο που αφορά τη σύνδεση του καταστήματος επιχειρηματία στον οποίο έχει παραχωρηθεί τμήμα του αιγιαλού και της παραλίας με το εξευτελιστικό τίμημα των 11.000 ευρώ το χρόνο, με τον κεντρικό αγωγό… Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων, για να γίνει το έργο, εκδόθηκε το Σεπτέμβρη του 2020. Σε επικοινωνία που είχε ο Κώστας Πασακυριάκος με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Βάση προκειμένου να ζητήσει κάποιες διευκρινίσεις και για το έργο αλλά και για τις εργασίες που γίνονται σε έναν ευαίσθητο δασικό χώρο, ο τελευταίος τον ενημέρωσε αναλυτικά για το αποχετευτικό έργο.

Ας ελπίσουμε η ταχύτητα που επέδειξαν οι αρμόδιοι φορείς για να συνδεθεί ένα μαγαζί με το δίκτυο της αποχέτευσης, να επιδεικνύεται και σε περιπτώσεις έργων που χρονίζουν και αφορούν συνολικά τα έργα υποδομής στην περιοχή μας.Η Λαϊκή Συσπείρωση θα έχει την ευκαιρία να θέσει εκτενώς το θέμα στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο.Στη συνέχεια, ο Κώστας Πασακυριάκος επισκέφτηκε το χώρο της παραλίας του όρμου Μαλτσινιώτη για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Εκεί, συνάντησε συνδημότες μας που είχαν οργανώσει εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας με τους οποίους και συζήτησε. Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε πως τέτοιες δράσεις είναι χρήσιμο να αναπτύσσονται και να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου…

Πολύ περισσότερο που, αν και ο δήμος έχει παραχωρήσει σε επιχειρηματίες τμήματα του αιγιαλού ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, κάτι που μάς βρίσκει εντελώς αντίθετους και το έχουμε καταψηφίσει, φαίνεται πως το ενδιαφέρον για τη διατήρηση της καθαριότητας, αφορά μόνο την καλοκαιρινή περίοδο. Και το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί από τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.