Ακόμη περιμένουμε να μας καλέσει ο εισαγγελέας για τα fake news που καταγγέλλει ο Κωνσταντέλλος




Αν έχετε το κουράγιο να ρίξετε μια ματιά στις προεκλογικές του ομιλίες ή ακόμη και στις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα εκπλαγείτε από τις ατέλειωτες αερολογίες, γύρω από το ίδιο θέμα. Ο πιλότος-δήμαρχος δεν “παίζεται” στην αμπελοφιλοσοφία!!!

Λέει και ξαναλέει τα ίδια με στόμφο, χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα. Ακόμη και ο ίδιος έχει παραδεχθεί σε δημόσια παρουσία του, ότι τα παραλέει.

Ο κύριος αυτός, είχε μάθει να λέει και να ξαναλέει από την εποχή που ήταν πρόεδρος των πιλότων της Ολυμπιακής Αεροπορίας και συνέβαλε τα μέγιστα στην ιδιωτικοποίησή της με τα γνωστά τελευταία αποτελέσματα.

Κριτική όμως δεν δέχεται! Από τις 10 φορές που τον έχουν καλέσει σε κανάλια, οι 8 έχουν να κάνουν με αεροπορικά δυστυχήματα. Οι άλλες δύο με διάφορα που κάνει για τον δήμο του.



Επειδή ως Notia.Gr έχουμε δεχθεί πόλεμο γιατί του ασκούμε κριτική, ο κ. δήμαρχος -πιλότος μας έχει κάνει μήνυση, για συκοφαντική δυσφήμιση, διακινώντας παράλληλα μέσω “παπαγάλων” σε δικά του τοπικά, μη σοβαρά site, ότι διασπείρουμε fake news και θα απαιτήσει μάλιστα και χρηματική αποζημίωση!!!

Κύριε δήμαρχε-πιλότε έχουμε εμπλουτίσει την “φαρέτρα” μας με πολλά όπλα, με τις αυθαιρεσίες στις παραλίες, με τα πεταμένα ποδήλατα στα μπάζα και με πολλά άλλα!!! Ακόμη περιμένουμε να μας καλέσει ο εισαγγελέας! Mάλλον θα μας καλέσει για τις μηνήσεις που αναγκαστικά θα υποβάλουμε εμείς κατά του Κωνσταντέλλου και των “παπαγάλων” του!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.