Παροχή από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, tablets, laptops και Η/Υ για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Η Δημοτική Αρχή με κάθε τρόπο στηρίζει και ενισχύει το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας από την αρχή της πανδημίας. Ένα έργο που το γνωρίζουν οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές. Πέραν των εργασιών για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Δήμου, την ενίσχυση των έμψυχου δυναμικού καθαριότητας στα σχολεία και την παροχή μασκών, αντισηπτικών υγρών και ειδών απολύμανσης, ο Δήμος με προσωπική πρωτοβουλία και ενέργειες του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ανταποκρίθηκε στην ανάγκη στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας και ιδιαίτερα των μαθητών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Έτσι, έχουν διατεθεί:

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 55 tablets και 11 Η/Υ


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 8 laptops, 4 tablets και 9 Η/Υ, ύστερα από αγορά της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου. Επίσης έχουν διανεμηθεί 46 tablets που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας.

Αναμένονται επιπλέον tablets από το Υπουργείο Παιδείας για την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Είμαστε παρόντες, στηρίζουμε την εκπαίδευση, διαθέτοντας τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία στους μαθητές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσή τους, πάντα με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα. Είμαστε σε επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων και όσες ανάγκες υπάρχουν και δεν καλυφθούν από το Υπουργείο Παιδείας, θα μεριμνήσουμε να καλυφθούν από τον Δήμο».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.