Ο κατά φαντασία …στοχοποιημένος της Ηλιούπολης




Παλιομοδίτικη η έκκληση υποστήριξης από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες για κάποια «καταδίωξη» ή μελλοντική εκλογική υποψηφιότητα.

Παρακολουθούμε σειρά δηλώσεων υπεράσπισης του φιλόδοξου νομικού του Δήμου Ηλιούπολης για την δήθεν στοχοποίηση που έχει υποστεί από τα άρθρα μας και συμπεραίνουμε ότι οι δηλούντες ούτε κατά διάνοια δεν έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσουν τα σχετικά δικά μας κείμενα.

Κύριοι υποστηρικτές διαβάστε τα και μετά ξαναδιαβάστε τα δικά σας και θα γελάσετε και σεις όπως γελάμε και μεις.

Που είδατε αυτά που καταγγέλλετε;



Διαβάσαμε κατηγορίες που δε μας αφορούν και δε μας αγγίζουν, για «ριπές λάσπης, δηλητηριώδη και κακόβουλα σχόλια, χολερικά δημοσιεύματα και λασποειδή λύματα» και ακόμη ότι «αδικείται, απαξιώνεται, προσβάλλεται ο νομικός και μαζί με αυτόν κι ο αείμνηστος Κιντής»!

Κάποιοι το πήγαν ακόμα πιο μακριά και έγραψαν διάφορα σοβαρά για τη «θεωρία των δύο άκρων, της ταύτισης φασισμού και κομμουνισμού, της εξίσωσης του θύτη με το θύμα, του δοσίλογου με τον αντιστασιακό»!

Ποιος προσπάθησε να σπιλώσει το ήθος του, τη ζωή του, τη συνολική του πορεία, ακόμα και τις φιλοδοξίες του;

Όχι εμείς πάντως!  Το αντίθετο!

«Επισκεφτήκαμε» και το προφίλ του νομικού ποιητή και πολιτικού και διαβάσαμε τις σκέψεις του για την κατάσταση που ζούμε σήμερα ως χώρα, για τους καθηγητές των πανεπιστημίων και γνωστές προσωπικότητες της επιστήμης και της πολιτικής.

Εντύπωση μας έκανε η αποκαθήλωση κάποιων αναρτήσεων που δυστυχώς δεν προλάβαμε να διαβάσουμε, αλλά και η επίμονη αναφορά του σε «”βαρείς” που κατευθύνουν» ή σε αυτούς «που κρύβουν τη μούρη τους αφήνοντας έξω τα ευτραφή οπίσθια, από τα οποία αναγνωρίζονται».

Η διακριτή ρατσιστική εμμονή στον «εχθρικό» τύπο σώματος δε μας αφορά γιατί είναι γνωστό πως είμαστε αθλητικοί τύποι αλλά γνωρίζοντας ότι ο δήμαρχος της Ηλιούπολης είναι εύσωμος, θεωρούμε ότι αυτόν εννοεί και αυτό είναι μάλλον κακή ιδέα….

Είδαμε νομικούς και καθηγητές, συγγενείς και φίλους να κάνουν παρέλαση στα τοπικά μέσα και να κατηγορούν όσους έκριναν τον κ. Καραβέλο, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά την πόλη και τους πολίτες της…

Συνιστούμε λοιπόν σε όλους αυτούς να διαβάζουν και να ενημερώνονται καλύτερα, να χαλαρώσουν, να τρώνε ελαφριά τα βράδια και τους ευχόμαστε «καληνύχτα»!!!!!

Ο πληρωμένος κονδυλοφόρος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.