Nέα Σμύρνη: Έκλεψαν με ταχυδακτυλουργικό τρόπο νεαρή μητέρα

Συγγραφέας
7 Νοεμβρίου, 2020
1 λεπτό διάβασμα

«Μακρυχέρηδες» βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας του lockdown και «ξάφρισαν» μέρα μεσημέρι με ταχυδακτυλουργικό τρόπο νεαρή μητέρα, την ώρα που έβαζε το παιδί της στο αυτοκίνητο, λίγα μολις μέτρα απο την πλατεία Νεας Σμύρνης.

Μάλιστα η κυρία Αγάπη Λαρυγκάκη, η οποία είναι σεφ στην πρεσβεία της Δανίας, όπως εξηγεί στο protothema.gr: «Ολα έγιναν με εναν τρόπο …μαγικο. Την ώρα που έβαζα το παιδί στο αυτοκίνητο, σε λιγότερο απο ενα λεπτό, μου άρπαξαν μια βαλίτσα με ρούχα, την τσάντα μου, ενω απο ενα μικρο τσαντάκι στο οποιο είχα μέσα καρτες, πηραν μονο την ταυτοτητα μου και το άφησαν στην οροφη του αυτοκινητου.

Δεν κατάλαβα το παραμικρό». Μάλιστα, το πρωτοφανές συμβάν με θυμα τη νεαρη μητέρα ενος παιδιού δύο ετών, συνέβη στη μία το μεσημέρι και ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα της σε ενα απο τα πλεον κεντρικα σημεία της Νεας Σμυρνης, στην οδο Αγίας Σοφίας, λίγα μολις μέτρα απο την πλατεία.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας