Μια απίστευτη ιστορία γύρω από το Ιντερ – Ρεάλ!




Χωρίς νίκη στον όμιλο μετά από τρία ματς η Ιντερ, must win το αποψινό, στην υποδοχή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο. Ισορροπία, στο 7-2-7 τα μεταξύ τους ευρωπαϊκά ωστόσο επί ιταλικού εδάφους η «βασίλισσα» δεν έχει νικήσει ποτέ τους «νερατζούρι», οι οποίοι μετρούν 5-2-0! Μάλιστα η έσχατη ισοπαλία ήταν τον Μάρτιο του 1983, 1-1 σε προημιτελικό για το Κυπελλούχων με γκολ από Οριάλι και Γκαχέγο, οι Μαδριλένοι είχαν περάσει με 2-1 στη ρεβάνς. Εκτοτε, τρεις σερί άσοι στα Ιντερ – Ρεάλ με πλέον… επίπονο το 3-1 του Απριλίου 1985. Τότε που το αυτογκόλ του Σαλγουέρο στο 89’, δύο λεπτά μετά το τέρμα του Βαλδάνο, έδειχνε να… τελειώνει την πρόκριση για τους Λομβαρδούς. Ωστόσο, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η Ρεάλ έκανε άλλη μια ανατροπή, δημιουργώντας τον μύθο της τη δεκαετία του ’80: 3-1 στο 90λεπτο, 5-1 στην παράταση με δύο γκολ του Σαντιγιάνα και αποβολή του Μαντορλίνι στο 102’. Εκ των εν λόγω επτά, τα 5/7 ήταν under 2,5, η Ιντερ σκόραρε σε όλα και η Ρεάλ στα 3/7, μάθε και τι είναι η γκανιότα.

Και… πλάκα πλάκα, η Ρεάλ δεν έχει νικήσει ποτέ στο Μιλάνο, είτε τη Μίλαν είτε την Ιντερ, με τους «ροσονέρι» έχει επίσης 0-2-5 εκεί, στη σούμα 0-5-10 στη Λομβαρδία μαζί με το 1-1 του τελικού του Champions League 2014 με την Ατλέτικο, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι! Ενδιαφέρον…

Η Ρεάλ μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ιταλία, δεν είναι όμως σε φόρμα, φάνηκε και στο 1-1 του «Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ, δεχόμενη γκολ για όγδοο σερί επίσημο ματς. Γυρίζει μεν ο Κασεμίρο αλλά λείπουν Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Οντριοθόλα, Βαλβέρδε, Γιόβιτς και Μπενζεμά, με Ασένσιο, Μαριάνο Ντίας, Αζάρ η τριάδα μπροστά. Πτωχή. Η Ιντερ νίκησε 4-2 (από 0-2) την Τορίνο, έφτασε τα 13 τέρματα παθητικό σε οκτώ αγωνιστικές, τραυματίες ο χαφ Βεσίνο και ο φορ Πιναμόντι, με κορωνοϊό ο γκολκίπερ Παντέλι, ο μπακ Κόλαροφ και ο χαφ Μπρόζοβιτς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.