Μεγάλη συγκίνηση για τον θάνατο της γιαγιάς Ελισάβετ – Ήταν ένα σύμβολο για την Καλλιθέα, λέει ο δήμαρχος




Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Καλλιθέα, ο θάνατος της Ελισάβετ Αλεξανδρίδη, ιδιοκτήτριας της ιστορικής ψαροταβέρνας “Η Γιαγιά Ελισάβετ”.

“Αποχαιρετώ ένα δικό μου άνθρωπο, τη γιαγιά Ελισσάβετ, με την οποία μας συνέδεε μια σχέση στοργής πάνω από 20 χρόνια” δήλωσε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος

“Θυμάμαι πάντα ότι με έλεγε Δημήτρη μου και τζιέρι μου και η ταβέρνα της, όπως και η ίδια ήταν ένα σύμβολο για την Καλλιθέα. Καλό παράδεισο γιαγιά Ελισσάβετ”.

Ο θάνατος της έγινε γνωστός μέσω της σελίδας της ψαροταβέρνας της Καλλιθέας: Η Γιαγιά μας !!! Η Γιαγιά που όλοι αγαπήσαμε…. Η Γιαγιά που όλοι μας, δοκιμάσαμε τα απίστευτα φαγητά της…Η Γιαγιά, που για όλους είχε να πεί μια γλυκιά κουβέντα… Η ” Ολυμπιονίκης της ζωής “….. Η Γιαγιά όλων μας, σήμερα 22 Νοεμβρίου, δυστυχώς μας άφησε “ορφανούς”… Καλό παράδεισο ” γιαγιά μας “!!!!



Γεννήθηκε στο Σοχούμ του Πόντου, γνώρισε την εξορία στο Καζακστάν, έφτασε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’80 και τότε άνοιξε την πρώτη της ταβέρνα κάπου κοντά στον Ιππόδρομο.

Η γιαγιά Ελισάβετ αγαπήθηκε για την απλή, ολοζώντανη και ολόφρεσκη θαλασσινή της κουζίνα. Η Ελισάβετ Αλεξανδρίδη είχε τιμηθεί από το ΥΕΘΑ ως γυναίκα-σύμβολο της προσφυγιάς και της επιβίωσης, ως απτόητη μαχήτρια της ζωής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.