Κρούσματα σε εργαζόμενους σε κέντρο αισθητικής στα Νότια Προάστια
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για κρούσματα κορονοϊού σε κέντρο αισθητικής στα Νότια Προάστια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr. Επί ποδός είναι όλες οι ελεγκτικές και υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ώρες καθώς ενημερώθηκαν ότι υπήρχαν εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό και παρ’ αυτά εργάζονταν κανονικά.

Να υπενθυμιστεί ότι σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής παραμένουν ανοικτά αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ έπειτα από καταγγελία ότι σε Κέντρο Αισθητικής στα Νότια Προάστια υπήρξαν 3 θετικοί εργαζόμενοι οι οποίοι μάλιστα διερευνάται εάν εργάζονταν παρότι γνώριζαν ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές ενώ στο Κέντρο Αισθητικής μεταβαίνουν ελεγκτικές αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως τονίζουν έγκυρες πηγές του ethnos.gr όλοι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο θα υποβληθούν καταρχάς σε rapid test ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει λεπτομερέστερος εργαστηριακός έλεγχος με pcr.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη την ιχνηλάτηση, περιγράφουν έγκυρες πηγές στο του ethnos.gr, καθώς παραμένει άγνωστο πόσοι πελάτες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο Κέντρο Αισθητικής. Ταυτόχρονα έχουν ενημερωθεί και οι δικαστικές αρχές στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ήταν θετικοί στον κορονοϊο και παρ’ αυτά εξακολουθούσαν να εργάζονται και να διατηρούν ανοικτό το Κέντρο Αισθητικής.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ενήμερο είναι το υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, ο ΕΟΔΥ καθώς και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. (Πηγή: ethnos.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.