Ελληνικό – Αργυρούπολη: “Λεφτά για τάμπλετ δεν υπάρχουν, για τις σημαίες φύτρωσαν λεφτόδενδρα”




Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ελληνικού – Αργυρούπολης “Ξανά η Πόλη Μπροστά”

Από Δευτέρα ξεκινούν πάλι μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Επαναφέρουμε την πρόταση της Παράταξη μας, όπως την είχαμε διατυπώσει και στην πρώτη καραντίνα…
Η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης είχε απορρίψει τότε την πρόταση μας αυτή, με τον γνωστό αλαζονικό τρόπο της και με την αμίμητη έκφραση του Δημάρχου “λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν στον Δήμο μας”.
Βέβαια πρόσφατα διέθεσε κονδύλι 11.000 ευρώ για αγορά σημαιών και τις διέθεσε στους μαθητές των σχολείων μας.
Προφανώς από την άνοιξη μέχρι σήμερα “φύτρωσαν λεφτόδενδρα στον Δήμο μας”.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ…
Πιθανόν στον Δήμο μας να υπάρχουν μαθητές που να στερούνται κάποια από τα βασικά εργαλεία ώστε να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους ή να μη διαθέτουν τη δυνατότητα όλα τα παιδιά μιας οικογένειας να συμμετάσχουν ταυτόχρονα. Πολλές οικογένειες μοιράζονται μία συσκευή για την κάλυψη όλων των παιδιών τους.
Καλούμε άμεσα λοιπόν τη Δημοτική Αρχή να έρθει σε επαφή με τους διευθυντές των σχολείων, που έχουν καλύτερη εικόνα για τα παιδιά που δεν μπορούν να λάβουν μέρος στα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης και να καταγράψουν τις ανάγκες. Στη συνέχεια, να προβεί άμεσα στην προμήθεια τάμπλετ και στην διάθεση τους στην σχολική κοινότητα.
Ως Παράταξη θεωρούμε σημαντικό ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί το δικαίωμά του στην εκπαίδευση, καμία οικογένεια δεν πρέπει να μείνει μόνη της σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.