Δολοφονία 50χρονης: Άλλες δύο φορές προσπάθησε η 15χρονη κόρη να σκοτώσει την μητέρα της




Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 50χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Τόσο η 15χρονη κόρη της όσο και ο 17χρονος φίλος της, σεσημασμένος για ναρκωτικά, έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους.

Οι δυο ανήλικοι φαίνεται να υποστηρίζουν διαφορετικές εκδοχές για την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα που από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 50χρονη βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Αγία Βαρβάρα, όπου έμενε με την κόρη της μετά το θάνατο, πριν από έναν χρόνο του συζύγου της.

Η 15χρονη ομολόγησε πως εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της. Ο 17χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε πως ήταν εκείνος που σκότωσε την άτυχη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα και είχε, όπως υποστήριξε, ως συνεργό του έναν επίσης ανήλικο Έλληνα φίλο του. Ο 17χρονος ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία έγινε ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.



Ο 17χρονος Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι έμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους. Ο νεαρός είχε συχνούς τσακωμούς με την 50χρονη.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το nassosblog.gr βλέπουμε το ζευγάρι πρίν απο δυο χρόνια. Είναι η Ρία και ο Λουκάς. Και οι δυο σήμερα δεν είναι πια κοντά μας. Ο Λουκάς έφυγε απο την ζωή πρίν απο ένάμιση χρόνο, ενώ η Ρία δολοφονήθηκε όπως όλα δείχνουν απο την κόρης της και τον 17χρονο σύντροφο της απο την Ρουμανία. 

Αρχικά, κατέθεσε ο 17χρονος, είχαν αποφασίσει να δηλητηριάσουν την άτυχη γυναίκα. Αλλά επειδή δεν μπόρεσαν, αποφάσισαν να την σκοτώσουν.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (6.11.2020) από συγγενικό της πρόσωπο, μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο όπου έμενε με τη 15χρονη κόρη της, μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος. Όπως διαπιστώθηκε, τόσο από τους αστυνομικούς, όσο και από τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, η άτυχη 50χρονη ήταν δεμένη πισθάγκωνα, ενώ και τα πόδια της ήταν δεμένα με μια ζώνη.

Το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Μέσα στην ημέρα οι δυο ανήλικοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Καταζητείται 17χρονος Έλληνας ως συνεργός τους. (Πηγή: newsit.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.