Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
Από αύριο 10 Νοεμβρίου και για όσο διαρκεί το lockdown, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξυπηρετεί στο σπίτι όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που είναι άποροι, δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες και δεν υπάρχουν στο περιβάλλον τους οικείοι που είναι σε θέση να τους εξυπηρετήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν Καθημερινά 08:00 – 20:00 και Σάββατο 08:00 – 14:00:☎️ Στα τηλέφωνα 213-2020370,371,372, 📧 Στο email [email protected] 🌐 Στη φόρμα μας στο https://palaiofaliro.gr/menoumespiti/Ώστε οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας:🛡 Να τους εξυπηρετούν για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης. 🛡 Να προσφέρουν ειδικά στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης δωρεάν βασικά είδη πρώτης ανάγκης. 🛡 Να συνδράμουν στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση τους, από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του Δήμου μας, ανάλογα με τις οδηγίες τους. 🛡 Να διεκπεραιώνουν τα αιτήματά τους για την παραλαβή αιτήσεων και την παράδοση πάσης φύσεως πιστοποιητικών που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ. 🛡 Να διεκπεραιώνουν κάθε άλλη εργασία συναφή με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του COVID-19.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Όπως και τον προηγούμενο Μάρτιο, έτσι και τώρα ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, απλώνοντας δίχτυ προστασίας ώστε κανένας ευπαθής συμπολίτης μας να μην μείνει ακάλυπτος. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.