Δήμος Αλίμου: Η λίστα με τις επιχειρήσεις που κάνουν delivery στο σπίτι




Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου η λίστα με τις επιχειρήσεις που κάνουν delivery στο σπίτι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που “μένουν σπίτι”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μένουμε στο σπίτι, μένουμε ασφαλείς, με delivery στο σπίτι! Πολλά καταστήματα της πόλης μας με είδη πρώτης ανάγκης (φούρνοι, οπωροπωλεία κ.λπ.) κάνουν delivery κατ’ οίκον όλα τα αγαθά τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που “μένουν σπίτι”. Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται βασικά αγαθά καθημερινής κατανάλωσης, χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία.

Ο Δήμος Αλίμου κατέγραψε ξανά όλα αυτά τα καταστήματα και σας τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ’ οίκον. Προσκαλούμε όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό του Αλίμου ότι κάνει delivery, να στείλει στον Δήμο Αλίμου ένα απλό e-mail ([email protected]) με τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της επιχείρησης, καθώς και τις ώρες που εξυπηρετεί με delivery. Εναλλακτικά, μπορεί να δώσει τα στοιχεία αυτά και τηλεφωνικά στο 213 2008042 (8 π.μ.– 4μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή). Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε και πάλι “τείχος” στον κορωνοϊό !



Τη λίστα με τα καταστήματα της πόλης μας που έχουν ξεκινήσει ήδη delivery θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου: alimos.gov.gr.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.