Δεν υπάρχουν μυστικά




Δεύτερη αγωνιστική για τα ATP Finals του Λονδίνου στο τένις και αναμένεται να κριθούν πολλά σχετικά με τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Μάθε τα πάντα για το στοιχημα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Ράφα Ναδάλ τον Ντόμινικ Τιμ. Οι δύο πρώτοι προέρχονται από ήττα, οπότε δεν θέλουν να σκέφτονται ακόμη μία. Μυστικά μεταξύ των τεσσάρων παικτών δεν υπάρχουν. Ποιοτικά Ναδάλ, Τσιτσιπάς και Τιμ είναι πολύ κοντά, με τον Ρούμπλεφ να απέχει κάπως, μην έχοντας τις παραστάσεις των υπολοίπων, αλλά και το αμυντικό παιχνίδι κυρίως με το μπάκχαντ. Στο Ναδάλ – Τιμ το over 23.5 έχει εμφανιστεί και στις δύο περιπτώσεις που αναμετρήθηκαν σε σκληρή επιφάνεια και είναι αρκετά πιθανό εκ νέου.



Ο Ισπανός αποτελεί το φαβορί, όμως το παιχνίδι του Τιμ στην καλή του μέρα δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Στο ξεκίνημα της σεζόν στην Αυστραλία, ο Αυστριακός νίκησε με 7/6, 7/6, 4/6, 7/6. Ο Στέφανος έχει ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά του. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα επικρατήσει και ο Ρούμπλεφ είναι γεγονός ότι βγάζει μεγάλη ένταση στα χτυπήματά του, ωστόσο αυτό έχει ρίσκο, ενώ, είναι επιρρεπής σε λάθη με τις κατά διαστήματα βιαστικές του επιλογές. Πιο ώριμο και ισορροπημένο το παιχνίδι του Έλληνα, που μπορεί να καλύψει το μικρό χάντικαπ (-1.5 game).

Στο Foxbet.gr θα βρείτε Προγνωστικά Τένις για live στοίχημα και pre-match γεγονότα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.