Ανδρέας Κονδύλης: Μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο στα ταμεία του δήμου με τα Led




Η αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με φωτιστικά σώματα LED νέας γενιάς, που είναι οικολογικά, οικονομικά και παράγουν καθαρό λευκό φως, βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 21. Οι πρώτες ενδείξεις από την οικονομική υπηρεσία του δήμου για το όφελος που θα έχει στα ταμεία της από αυτήν την ενεργειακή αλλαγή ξεπερνά σε ετήσια βάση τα 500.000 ευρώ.

“Αυτή η τρομερή μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος θα επιτρέψει την πιο γρήγορή απόσβεση των χρημάτων που δόθηκαν, ενώ ταυτόχρονα είναι και η καλύτερη απάντηση στους επικριτές του έργου, που έκαναν ότι μπορούσαν για να μπλοκάρουν τη διαδικασία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/10/2020, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμος Αλίμου, έδωσε 2.900.000 ευρώ για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού, ενώ στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού θα κοστίσει 8.200.000 ευρώ!!!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.