Ανδρέας Κονδύλης: Είμαστε εδώ για να μην μένει κανένας μόνος του (VIDEO)




“Τη δύσκολη αυτή συγκυρία, θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί, με αλληλεγγύη. Με το πρόγραμμα “Στο πλάι σας με ένα τηλεφώνημα”, φροντίζουμε ώστε κανένας να μην αισθάνεται και να μην είναι μόνος του” δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Συνδέσεις”.

Οι παρουσιαστές εντυπωσιάστηκαν με την εικόνα από τα ράφια του Κοινωνικού Φαρμακείου. “Λειτουργεί κυρίως με δωρεές και λιγότερο με δικές μας προμήθειες φαρμάκων” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Ξεκίνησε μια δύσκολη περίοδος αλλά είμαστε εδώ για να μην μένει κανένας μόνος του. Από εδώ τις Κοινωνικές Υπηρεσίες θα βοηθάμε στο σπίτι με σύνθημα “Στο πλάι σας με ένα τηλεφώνημα”, όλους όσους έχουν ανάγκη. Από το πρωί στις 7 έως το βράδυ στις 7 εμείς τους πηγαίνουμε σπίτι φάρμακα και τρόφιμα, από το σούπερ μάρκετ ή από το φούρνο. Ακόμη και μια ιατρική πράξη αν χρειάζεται κάποιος, πηγαίνει η γιατρός της υπηρεσίας και βοηθάει.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο, εξυπηρετούν 600 περιστατικά. Όμως η Υπηρεσία “Στο πλάι σας με ένα τηλεφώνημα” βοήθεια στο σπίτι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.”.



ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ:
• από τις 7 το πρωί ως τις 7 το βράδυ (Δευτέρα ως Παρασκευή)
• από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι (Σάββατο)
ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
210 9886947
210 9853580
ή στο E-MAIL: [email protected]
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ:
• να σας φέρουμε είδη πρώτης ανάγκης (π.χ. τρόφιμα από το super market) ή φάρμακα, που θα μας παραγγείλετε
• να σας εκδώσουμε κάθε πιστοποιητικό ή βεβαίωση από τα ΚΕΠ (ερχόμαστε να παραλάβουμε την αίτησή σας και επιστρέφουμε με το πιστοποιητικό σας)
• να βεβαιώσουμε το γνήσιο της υπογραφής σας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.