Άγριο έγκλημα: Έδεσαν χειροπόδαρα και σκότωσαν με μαχαίρι 50χρονη




Στον στενό κύκλο των προσώπων της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε αγρια δολοφονημένη στο σπιτι της στην Αγία Βαρβάρα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το «κλειδί» που θα λύσει τον γρίφο και θα αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου που την έδεσε χειροπόδαρα και την έσφαξε.

Η γυναίκα, έφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το πρόσωπο κάτι που σε συνδυασμο με το γεγονος οτι την ειχαν δέσει με ιμάντες, «δείχνει» προσωπικά κίνητρα. Ο μυστηριωδης δολοφόνος, εκτιμούν οι αναλυτές, δεν ηθελε απλά να σκοτώσει τη γυναίκα αλλα να την κάνει να «σβήσει» με μαρτυρικο τρόπο ίσως για να εκτονώσει το μίσος που ένιωθε για εκείνη. Το θύμα, τον τελευταιο χρόνο ήταν βυθισμένο στον πόνο μετά την απώλεια του συζύγου της και τα έβγαζε πέρα δύσκολα.

Για να μεγαλώσει τη 15χρονη κόρη της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια. Το έγκλημα, αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής όταν η ξαδέρφη της, ανησύχησε καθώς η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Έτσι αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Αγία Βαρβάρα ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη. Η 50χρονη, μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Το σπίτι είχε ψαχτεί, η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης ενώ αναζητείται η 15χρονη κόρη της η οποία είναι εξαφανισμένη. Αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι που βρίσκεται η μαθήτρια και αν φυσικά διατρέχει κίνδυνο καθώς είναι ανήλικη.

Σοκαρισμένη η γειτονιά της 50χρονης από το έγκλημα



Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα, από την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι η 50χρονη καθαρίστρια προσπαθούσε να συντηρήσει την ίδια και την κόρη της, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος αλλά μετά το θάνατο του συζύγου της είχαν ξεκινήσει κάποιες προστριβές με την κόρη της και κάποια οικονομικά προβλήματα. (Πηγή: protothema.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.