Βάρη: Η δασκάλα περιμένει το τεστ για τον κορωνοϊό και τα παιδάκια κάθονται στην αυλή του σχολείου




Σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας μία δασκάλα δήλωσε ασθένεια από την Δευτέρα 5/10. Οι γονείς αυτού του τμήματος ειδοποιήθηκαν αν είναι δυνατόν να μην πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να απασχοληθούν, άρα θα καθόντουσαν στην αυλή.

Έφτασε Παρασκευή και η Δασκάλα ακόμα περιμένει το τεστ για τον ιό, το οποίο εδέησε να το κάνει την Τετάρτη το απόγευμα στο ΚΥ Βάρης, το δείγμα εστάλη στο Αττικό νοσοκομείο και το αποτέλεσμα αναμένεται άγνωστο πότε.

Φυσικά επειδή δεν εφικτό όλοι οι γονείς να έχουν παππούδες και γιαγιάδες ή να μην εργάζονται, και άρα είναι αδύνατον να κρατούν τα παιδιά στο σπίτι για τόσες ημέρες, με αποτέλεσμα να στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο και αυτά να κάθονται στην αυλή, αφού δεν φιλοτιμήθηκε κανείς δάσκαλος που έχει κενο να τα απασχολήσει στην αίθουσα.

Επειδή πολλά ακούμε για τον “ζήλο” ορισμένων (ολίγων) εκπαιδευτικών και πιθανόν να εκμεταλλεύονται την πανδημία για δικούς τους λόγους, μήπως θα μπορούμε ο Δήμος να φροντίσει με δικά του μέσα να κάνει το τέστ εγκαίρως ο δηλώνων ασθένεια εκπαιδευτικός, ώστε και οι γονείς να ξέρουν τι συμβαίνει και να μην στέλνουν τα παιδιά στην αυλή και μάλιστα παιδιά της πρώτης τάξης.



Όσο για το φιλότιμο των εκπαιδευτικών ας το αφήσουμε για άλλη φορά, άλλωστε δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Δήμος, αφού το υπουργείο ποτέ δεν έκανε και ούτε τώρα κάνει. (Πηγή: Γεωργιος ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Το Forum των 3Β)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.