“Το πρωί τον άφησα χαμογελαστό και το απόγευμα τον βρήκα νεκρό” – Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου Άρη
Ένας κόμπος στο λαιμό. Ολόκληρη η Σάμος θρηνεί για τη 15χρονη Κλαίρη και τον 17χρονο Άρη. Τα δυο παιδιά που κάθονταν σε ένα σκαλάκι όταν ο σεισμός έριξε πάνω τους ένα τοιχίο. Το τελευταίο που πρόλαβαν ήταν να αγκαλιαστούν και έτσι να φύγουν από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, το νησί τους, την Ελλάδα ολόκληρη.

Του κοριτσιού που είχε πριν από λίγο καιρό γιορτάζει τα γενέθλιά της. Της 15χρονης που έβλεπε κάθε μέρα τον Άρη, μαζί πήγαιναν σχολείο, μαζί στο Λύκειο των Ελληνίδων. Μαζί ήταν ως το τραγικό τους τέλος.

«Όλα έγιναν μέσα σε δυο δευτερόλεπτα» λέει ο Αλέξης Κομνηνός στο newsit.gr. Τα λόγια του συγκλονίζουν

Έτσι έγινε η τραγωδία
Ο Άρης και η Κλαίρη, λέει ο Αλέξης Κομνηνός, γνωρίζονταν έναν χρόνο. Έκαναν παρέα κάθε μέρα. Μαζί γυρνούσαν από το σχολείο, μαζί πήγαιναν στο Λύκειο των Ελληνίδων Σάμου όπου χόρευαν μαζί.«Είχαμε μιλήσει δυο λεπτά πριν γίνει ο σεισμός με το παιδί μου για να καθορίσουμε το απογευματινό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του, για τι έπρεπε να κάνει και τι μετακινήσεις έπρεπε να κάνει. Τον άφησα το πρωί που ήταν χαμογελαστός ευτυχισμένος. Την ώρα που έγινε ο σεισμός αμέσως κάλεσα το παιδί και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο στην πρώτη μου κλήση. Αμέσως μετά πήγα στο γυμνάσιο για να παραλάβω το άλλο παιδί μου, το οποίο με περίμενε στην αυλή του σχολείου του», περιγράφει ο άτυχος πατέρας. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWSIT.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.