Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Microlino στο Placebo Pharmacy, στη Γλυφάδα – Κοστίζει 12.000 ευρώ




Μόνο στο Placebo Pharmacy, στη Γλυφάδα, θα βρεις το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Microlino. Η κατασκευάστρια εταιρία είναι η ελβετική εταιρεία Micro (με εξειδίκευση στα πατίνια για ενήλικους) και είχε παρουσιάσει το Microlino πριν από δύο χρόνια στο σαλόνι της Γενεύης.

H ελβετική εταιρία επίλεξε το Placebo για την πρώτη προβολή του στην Ελλάδα πριν την έξοδό του στην αγορά. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στην Ελβετία και τη Γερμανία το 2021 και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και για την Ελλάδα. Μέχρι τότε θα μπορέσεις να το απολαύσεις από κοντά σε μία επίσκεψή σου στο Placebo.

Αποτελεί το πιο eco friendly αυτοκίνητο που έχεις συναντήσει. Όμορφο design και πρακτικό καθώς το μέγεθός του είναι περισσότερο από ιδανικό για την πόλη.

Τo Microlino ζυγίζει 450 κιλά (χωρίς τη μπαταρία) και ο ηλεκτροκινητήρας των 15 kW και 110 Nm εξασφαλίζει τα 0-50 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ. με περιορισμένη τελική στα 90 χλμ./ώρα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με 8 kWh και αυτονομία 120 χιλιομέτρων και μια με μπαταρία 14,1 kWh για 215 χιλιόμετρα.



Εμπνευσμένος από το BMW Isetta είναι ο τρόπος εισόδου από μια μεγάλη πόρτα στο εμπρός μέρος, αλλά σε σχέση με το πρότυπο της δεκαετίας του ’50 υπάρχει και πίσω πόρτα.

Χαρακτηριστικά:

Έως 90km/h
Two batteries option: 125 km / 200km
Φόρτιση σε 4 ώρες
Τιμή: 12.000€

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.