Ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής




Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου στις 30/9/2020 το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι», δια του Δημοτικού του Συμβούλου Κώστα Χαρίτου, εισηγήθηκε και πέτυχε την ομόφωνη υιοθέτηση Ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου για την καταδίκη της Χ.Α.

Το Ψήφισμα:

“Στις 7 Οκτωβρίου 2020 θα ολοκληρώνεται μετά από 5,5 χρόνια μία από τις μεγαλύτερες δίκες στη νεότερη ελληνική ιστορία, η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Επτά χρόνια μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, των δολοφονικών επιθέσεων στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, καθώς και τη σταδιακή αποκάλυψη πολλαπλών και ειδεχθών εγκληματικών πράξεων κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου ενώνει τη φωνή του με τη φωνή όλων των υγιών και δημοκρατικών δυνάμεων της κοινωνίας που απαιτούν την καταδίκη των εγκληματικών αυτών ενεργειών και, με εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προσδοκά την καταδικαστική απόφαση. Μία καταδικαστική απόφαση που αναμένουν οι οικογένειες των θυμάτων, ο ελληνικός λαός συνολικά, το προοδευτικό κίνημα στη χώρα και κάθε δημοκρατικός πολίτης, ως δικαίωση απέναντι στο τέρας του ναζισμού, ως αυτο-προστασία της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό και τις οργανωμένα εγκληματικές δραστηριότητες”.



Δεν είναι αθώοι.

Οι ναζί στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.