Νεκρός 43χρονος που πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από ΙΧ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 10.15 στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, με ένα 43χρονο πατέρα δύο παιδιών να χάνει τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο επί της Ρόδου – Λίνδου, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο 43χρονος που διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα, ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν.

Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.



Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου.
To θύμα ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία κι ένας άξιος οικογενειάρχης. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.


Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.