Μεγάλη διάκριση μαθητών/τριών του 6ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου




Ομάδα μαθητών/τριών του 6ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου, που συμμετείχε στο project «IoT Theme day-Ημέρα του Διαδικτύου των Πραγμάτων» της ΝΟΚΙΑ και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, κατά το σχολικό έτος 2019-20, έλαβε το 3ο βραβείο και προσκλήθηκε να παρουσιάσει την εργασία της στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών που διεξήχθη στην Ερέτρια στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2020.

Στην ομάδα συμμετείχαν οι Βασίλης Αναγνωστός, Ζέτα Καζετόρη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δημήτρης Μυγδανάλευρος και εκπόνησαν εργασία με τίτλο: «Εφαρμογή του ΙοΤ στο σχολικό περιβάλλον με σκοπό τον μετριασμό και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή».

Η εργασία ολοκληρώθηκε μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες της καραντίνας και υπεβλήθη στις 29 Μαρτίου 2020. Κρίθηκε από επταμελή κριτική επιτροπή από διακεκριμένα στελέχη της ΝΟΚΙΑ και μέλη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα έλαβε ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια από τους κριτές των εργασιών, ιδιαίτερα από τα στελέχη της ΝΟΚΙΑ.

Το σχολείο ήταν το μόνο Γυμνάσιο ανάμεσα στα Λύκεια και το μόνο δημόσιο σχολείο που συμμετείχε στο project.-



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.