Κλειστό θα παραμείνει το 3ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου – Kρούσμα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό




Αναστέλλεται η λειτουργία του 3ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το θέμα, ενεργοποίησε σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου, τις προβλεπόμενες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων του σχολείου, εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν καταρτισθεί ενώ έχει τεθεί στην διάθεση τους για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κριθεί απαραίτητη.

Παράλληλα και σε συνεννόηση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου  με την επιστημονική υπεύθυνη του ιατρείου COVID-19 του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας κα Ξανθίπης Νικολαϊδου, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για την διερεύνηση και την ιχνηλάτηση των στενών επαφών της εκπαιδευτικού καθώς και για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών εφόσον χρειασθεί ενώ το ιατρείο παρέχει την δυνατότητα εξέτασης και του σχετικού τεστ σε όποιον απαιτηθεί.

Η Δημοτική Αρχή εύχεται γρήγορα περαστικά στην εκπαιδευτικό και στην οικογένεια της και υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά την ανάγκη τήρησης των μέτρων προσωπικής υγιεινής από όλους μας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.