Καταγγελία Κονδύλη στον ΑΝΤ1: Κατέστρεφαν το σχολείο και η αστυνομία δεν ήρθε ποτέ (VIDEO)




Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινοί Τύποι” ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στους βανδαλισμούς που έγιναν από μια ομάδα νεαρών, στο 1ο Λύκειο Αλίμου και στην απουσία της αστυνομίας, η οποία ενώ είχε ειδοποιηθεί από γείτονες, δεν έφτασε ποτέ στο σχολείο.

Μάλιστα το βίντεο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο Ανδρέας Κονδύλης, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, οι οποίοι έκαναν έκκληση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης για να λάβει υπόψη το σοβαρό περιστατικό.

Το θέμα προβλήθηκε και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων στο οποίο μίλησαν ο Γιώργος Ρούσος – Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αλίμου και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Αδάμος.



“Δυστυχώς είναι το πολλοστό κρούσμα άγριου βανδαλισμού που έχουμε σε σχολείο της περιοχής μας, χτύπησαν και τις εγκαταστάσεις της τουαλέτας που μόλις φτιάξαμε για να εξυπηρετούνται τα παιδιά με αναπηρία” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Στο βίντεο που κατέγραψαν οι περίοικοι φαίνεται σαν να είναι πόλεμος.

Είναι λυπηρό για τα ίδια τα παιδιά που το έκαναν αυτό, τρομερή αναστάτωση για τους περίοικους και για τη σχολική κοινότητα αλλά και θλιβερό γιατί η αστυνομία, παρά τις κλήσεις δεν επεμβαίνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Κάθε φορά που έχουμε σε σχολείο βανδαλισμούς, η αστυνομία ειδοποιείται και ποτέ δεν έρχεται.

Φαντάζομαι ότι είναι τακτική της αστυνομίας, δεν μπορεί μονίμως να μην έχει δυνάμεις και το 100 να είναι παντού εκτός από εδώ”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.