Γλυφάδα: Αλλάζει όψη η πλατεία Αγίου Τρύφωνα
Αλλαγές εκ βάθρων και στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα σχεδιάζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Σύντομα θα γίνει αγνώριστη.

“Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε στην Τερψιθέα, η πλατεία του Αγίου Τρύφωνα ήταν και παραμένει μία από τις αγαπημένες μας. Έφτασε η ώρα να γίνει και αυτή ολοκαίνουργια ! Με νέο σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά, ακόμη περισσότερο πράσινο, τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και όλες τις υποδομές που χρειάζεται για να είναι λειτουργική και φιλόξενη για όλους.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Ασφαλώς μαζί με το σύνολο της πλατείας θα ανακατασκευαστεί και ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού”, τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και επισημαίνει ότι: “Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Αλλάζει όψη η πλατεία Αγίου Τρύφωνα

  • 07/10/2020 at 11:14 μμ
    Permalink

    Μπράβο. Αλλά γιατί στην πλατεία απέναντι από την Ευδαπ στην Γλυφαδα στην Παπανδρέου σταμάτησαν τα έργα και μας άφησε με χώματα και σκύλους που το έχουν τουαλέτα και βρωμάει ο τόπος; είναι πηγή μόλυνσης. Και πρέπει να έρθει το υγειονομικό. Και εκεί που είναι το συντριβάνι τα κατρουλια των σκύλων το ξεραναν το γκαζόν. Τσάμπα λεφτά δόθηκαν.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.