Γλυφάδα: Αλλάζει όψη η πλατεία Αγίου Τρύφωνα
Αλλαγές εκ βάθρων και στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα σχεδιάζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Σύντομα θα γίνει αγνώριστη.

“Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε στην Τερψιθέα, η πλατεία του Αγίου Τρύφωνα ήταν και παραμένει μία από τις αγαπημένες μας. Έφτασε η ώρα να γίνει και αυτή ολοκαίνουργια ! Με νέο σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά, ακόμη περισσότερο πράσινο, τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και όλες τις υποδομές που χρειάζεται για να είναι λειτουργική και φιλόξενη για όλους.

Ασφαλώς μαζί με το σύνολο της πλατείας θα ανακατασκευαστεί και ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού”, τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και επισημαίνει ότι: “Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Αλλάζει όψη η πλατεία Αγίου Τρύφωνα

  • 07/10/2020 at 11:14 μμ
    Permalink

    Μπράβο. Αλλά γιατί στην πλατεία απέναντι από την Ευδαπ στην Γλυφαδα στην Παπανδρέου σταμάτησαν τα έργα και μας άφησε με χώματα και σκύλους που το έχουν τουαλέτα και βρωμάει ο τόπος; είναι πηγή μόλυνσης. Και πρέπει να έρθει το υγειονομικό. Και εκεί που είναι το συντριβάνι τα κατρουλια των σκύλων το ξεραναν το γκαζόν. Τσάμπα λεφτά δόθηκαν.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.