Διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα




Μετά από δυο αναβολές λόγω πανδημίας, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ραφήνας «Αλκυών» από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου 2020 για τη κατηγορία σκαφών 420.

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έλαβε μέρος με 7 σκάφη και 14 αθλητές. Πραγματοποιηθήκαν 9 ιστιοδρομίες με 27 συμμετοχές με άριστες συνθήκες και πολύ καλή οργάνωση από την επιτροπή αγώνων.

Οι αθλητές του ΝΟΠΦ κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις. Το πλήρωμα ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΞΙΑ κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία νέων γυναικών U19 , 1η θέση νεανιδων U17 και την 4η θέση στην γενική κατάταξη.

Το πλήρωμα ΔΕΔΕΣ ΙΑΚΩΒΟΣ & ΜΠΟΥΖΑΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία νέων ανδρών U19 , την τρίτη θέση Ανδρών και την 5η θέση στην γενική κατάταξη.



Το πλήρωμα ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ & ΜΑΝΘΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ κατέκτησε την 4 θέση στην κατηγορία νέων γυναικών U19 και την 15η θέση στην γενική κατάταξη. Συγχαρητήρια στους Πανελληνιονίκες και σε όλα τα παιδιά για τη εμφάνιση τους και την προσπάθεια τους Προπονητές: Δημήτρης Πολιτο και Ελένη Σταμκου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.