Bρέθηκε ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη;




Αυτό που συνένωσε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατά του  δημάρχου Γ. Χατζηδάκη, ήταν οι απόψεις του νομικού κ. Καραβέλου για την ΣΜΠΕ του Υμηττού και τη χωροθέτηση νέου νεκροταφείου.

Μετά από αυτό το γεγονός και με δεδομένο ότι όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης δεν είναι ακλόνητοι στη θέση τους, κερδίζει έδαφος η λογική ότι άπαντες φέρουν το στίγμα της σχετικής ή και απόλυτης αποτυχίας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Άρχισαν (ασφαλώς υπογείως για την ώρα), οι συζητήσεις από τους αμφισβητίες όλων των παρατάξεων, για την εξεύρεση του προσώπου που θα μπορούσε να ενώσει την αντιπολίτευση και γιατί όχι να ηγηθεί ενός ενιαίου μετώπου κατά του Χατζηδάκη στις επόμενες εκλογές.

Το σημείο συμφωνίας όλων των συνομιλητών ήταν:



«Αφού μας ένωσαν οι απόψεις Καραβέλου για το νεκροταφείο και τη ΣΜΠΕ, γιατί να μη δοκιμάσουμε τη συνεργασία μας με αυτόν επικεφαλής;»

Λέτε αυτό να κρύβεται πίσω από την συνδυασμένη δημόσια δριμεία κριτική κατά του άρθρου μας, από πολλούς επικεφαλής παρατάξεων;

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για γνωστό επιστήμονα Ηλιουπολίτη με:

  • θετικό παρελθόν στην τοπική δημοτική πολιτική,
  • μεγάλη διαχρονική συμβολή στη διεκδίκηση της δημόσιας περιουσίας από τους Νάστους,
  • θητεία ως δημοτικός σύμβουλος επί Κιντή,
  • πρόσληψή του στο δήμο επί Αναγνώστου,
  • σταθερή συμβολή στην περίοδο Βαλασόπουλου,
  • ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα στην πόλη μετά την δημόσια αντίθεσή του στην πολιτική της δημοτικής αρχής για δημιουργία νεκροταφείου στο χώρο του ΚΥΤ.
  • ευρεία αποδοχή, αφού έχει σχετιστεί πολιτικά με αρκετά κόμματα της αριστεράς αλλά και του πατριωτικού χώρου (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΑΜ, κλπ), αλλά και χαίρει εκτίμησης τοπικών στελεχών της ΝΔ όπως φάνηκε από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις υποστήριξής του.

Ας μη βιαστούν κάποιοι να κρίνουν την ηλικία του αφού είναι συνομήλικος ή και νεώτερος από αρκετούς επικεφαλής.

Ο καιρός περνά γρήγορα και ο πολιτικός χρόνος έχει τους δικούς του κανόνες. 

Εμείς ειλικρινά ευχόμαστε καλή επιτυχία, αφού οι εξελίξεις αυτές θα μας δίνουν υλικό για σχόλια και περιεχόμενο για δημοσιεύσεις. (Ο …πληρωμένος κονδυλοφόρος)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.