Aσκληπιείο Βούλας: Αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ ο 25χρονος – Η συγκινητική ανάρτηση Κικίλια




Όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο νεαρός άνδρας αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Όλα δείχνουν ότι ο 25χρονος βγαίνει νικητής από τη μεγάλη αυτή μάχη, καθώς είχε μπει στη ΜΕΘ μετά από αεροδιακομιδή από την Τήνο και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς μάλιστα να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας, 25χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη #COVID.



Πολλά μπράβο στο προσωπικό του νοσοκομείου. Ο #κορονοϊός δεν είναι παιχνίδι. Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας, 25χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε…

Gepostet von Vassilis Kikilias am Freitag, 2. Oktober 2020

Ο 25χρονος είχε μεταφερθεί στις 26 Σεπτεμβρίου το απόγευμα από την Τήνο στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα και έντονη αδιαθεσία. Στη Σύρο υποβλήθηκε σε τεστ, όπου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, διασωληνώθηκε και μέσα στην ειδική κάψουλα διακομίσθηκε με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, στο Ασκληπιείο σε κρίσιμη κατάσταση όπου και διασωληνώθηκε. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος είχε υποβληθεί σε δύο τεστ Covid-19 στην Τήνο, αλλά είχαν βγει αρνητικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.