3 λόγοι για να επιλέξετε την SEO Dominator για το SEO σας




Κάποτε η Ελληνική αγορά του SEO ήταν πολύ περιορισμένη. Υπήρχαν μόνο λίγες επιχειρήσεις και μερικοί μεμονωμένοι experts. Όσο όμως το internet έμπαινε περισσότερο στις ζωές μας και αυξανόταν ο αριθμός χρηστών του, τόσο αυξάνονταν και οι επιχειρήσεις SEO. Σήμερα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η εν λόγω αγορά ανθεί, πράγμα που είναι καλό για τους καταναλωτές αφού ο ανταγωνισμός φέρνει καλύτερες τιμές και καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είναι όλες οι επιχειρήσεις ίδιες. Εννοείται ότι υπάρχουν επιχειρήσεις που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν και να παρέχουν υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας ενώ υπάρχουν και άλλες που απλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

Η SEO Dominator είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις SEO στην Ελλάδα που όχι μόνο πραγματικά ξεχωρίζουν, αλλά θεωρούνται από τους leaders του κλάδου και παρέχουν υπηρεσίες αντάξιες με αυτές των καλύτερων διεθνών επιχειρήσεων του κλάδου. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την SEO Expert τόσο ξεχωριστή; Ας δούμε τρεις λόγους για να επιλέξετε την SEO Dominator για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Εξαιρετικό προσωπικό

Αυτό που κάνει την SEO Dominator να ξεχωρίζει είναι πρώτα απ’ όλα το προσωπικό της. Όλοι οι συνεργάτες της επιχείρησης ασχολούνται χρόνια με το SEO και όχι μόνο γνωρίζουν τα πάντα γύρω από αυτό, αλλά καταρτίζονται συνέχεια ώστε να γνωρίζουν πάντα τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και τις καλύτερες στρατηγικές. Τα ιδρυτικά στελέχη της επιχείρησης είναι από τους πρωτοπόρους του SEO στην Ελλάδα και συνδυαστικά έχουν σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του online promotion και φυσικά του SEO.



Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα βήματα μιας στρατηγικής SEO της SEO Dominator – από τον σχεδιασμό της μέχρι την εκτέλεση της – πραγματοποιούνται in-house, δηλαδή από προσωπικό της ίδιας της επιχείρησης και όχι από freelancers ή εξωτερικούς συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται είναι εγγυημένη καθώς και ότι τηρούνται πάντα εξαιρετικά πιστά τα χρονοδιαγράμματα.

Προσωπική σχέση με τον πελάτη

Για την SEO Dominator κάθε πελάτης αποτελεί μια ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση. Τα ηγετικά στελέχη της επιχείρησης και άλλα μέρη του προσωπικού θα μιλήσουν προσωπικά με τον πελάτη για να κατανοήσουν τις ανάγκες και τους στόχους του και στη συνέχεια θα καταστρώσουν μια στρατηγική «κομμένη και ραμμένη» ακριβώς στη περίπτωση του. Για την SEO Dominator δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις και «πατρόν» υπηρεσιών. Εννοείται ότι η επικοινωνία με τον πελάτη θα είναι συνεχής και πάντα θα ζητείται και θα λαμβάνεται υπόψη η άποψη του, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα αισθητικής ή brand identity.

Πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι τα μέλη της SEO Dominator είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για να εξηγήσουν ακριβώς τι κάνουν, για ποιο λόγο και πως αυτό θα βοηθήσει την ιστοσελίδα του να αυξήσει την επισκεψιμότητα της. Στην SEO Dominator πιστεύουν ακράδαντα ότι ο πελάτης πρέπει να έχει όσο το δυνατόν πιο ενεργό ρόλο στο SEO – για το site του πρόκειται άλλωστε – αλλά και να ενημερώνεται σχετικά με την άγνωστη και πολύπλοκη αυτή έννοια.

Μετρήσιμα αποτελέσματα Τέλος, ο τρίτος και ίσως σημαντικότερος λόγος για να επιλέξετε την SEO Dominator είναι το γεγονός ότι παρέχει πάντα τους πελάτες της μετρήσιμα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου που μιλάνε γενικά και με ευχολόγια, η SEO Dominator παρέχει πάντα μετρήσεις και στατιστικά στοιχεία στους πελάτες της έτσι ώστε να ξέρουν ακριβώς και με νούμερα ποια ήταν η κατάσταση της ιστοσελίδας τους πριν την αναλάβει η SEO Dominator και πως εξελίσσεται με την υλοποίηση της στρατηγικής. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση προσφέρει στους πελάτες της απόλυτη διαφάνεια και φροντίζει ώστε να γνωρίζουν κυριολεκτικά τα πάντα που αφορούν την ιστοσελίδα τους. Αυτή η φιλοσοφία απόλυτης διαφάνειας αρκεί από μόνη της για να κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.