“Βόμβα” Δόγκα για προσλήψεις ημετέρων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Πόσοι συγγενείς πρώτου βαθμού εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο μας εργάζονται με επίσημη πρόσληψη σε υπηρεσίες του Δήμου? Υπάρχει νομικό η/και ηθικό ασυμβίβαστο?

Δείτε την ανάρτηση του πολιτευτή της Περιφέρειας Αττικής και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ” του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένη Δόγκα:

Προσοχή Προσοχή!Κάνετε “τζάμπα μάγκα” τη Δημοτική Αρχη των 3Β!⚠️Αξίζει να γνωρίζουμε τα κατωθι:❗Η αντιπολίτευση χωρίζεται σε ΘΕΣΜΙΚΗ, δηλ. αυτή που ασκούν οι εκλεγμένοι αιρετοί στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη Βουλή, σε εκείνη που ασκούν τα ΜΜΕ (έντυπα και διαδικτυακά) καθώς και σε ΙΔΙΩΤΙΚΉ, δηλ. η αντιπολίτευση που ασκούν οι δημότες και οι πολίτες.. 💯 Υπάρχει όμως η σωστή και η λάθος μεθοδολογία, καθώς και ο τρόπος άσκησης αυτής της αντιπολίτευσης.❗❗Επιβάλλεται, εξίσου, οι δύο τελευταίες κατηγορίες και μορφές αντιπολίτευσηςνα ασκούνται με σεβασμό έναντι του θεσμού στον οποίο απευθύνονται και κατ’ επέκταση προς το άτομό (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) που εκείνη τη στιγμή εκπροσωπεί τον θεσμό. 👍Για να μην χάνουμε, λοιπόν, λόγω “ύφους ή τόνου”, το “δίκιο” μας, πρέπει η έκφραση απλής κριτικής ή η αυστηρή αντιπολίτευση σε ζητήματα της άσκησης διοίκησης, να εκφράζεται υπό τη μορφή ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ προς το θεσμικό όργανο ή πρόσωπο που αναφερόμαστε και όχι σε μορφή ΑΠΑΓΓΕΛΊΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ!(κυρίως, σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε τα στοιχεία για την νομική στοιχειοθέτηση της.) ⚠️ Εάν θέλουμε να πάρουμε απαντήσεις και να αλλάξουμε μια κατάσταση ή πρακτική που υφίσταται άδικα ή λανθασμένα εναντίον του κοινωνικού συνόλου, πρέπει να το κάνουμε σωστά για να αποφύγουμε, αδίκως τις νομικές προστριβές αλλά και το να γίνουμε γραφικοι!⚠️😉🤔Για παράδειγμα, ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΆΡΗΣ ΒΟΎΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗΣ να απαντήσει:⁉️ΕΡΩΤΗΣΗ 1) Πόσοι συγγενείς πρώτου βαθμού εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο μας εργάζονται με επίσημη πρόσληψη σε υπηρεσίες του Δήμου? Υπάρχει νομικό η/και ηθικό ασυμβίβαστο? ⁉️ΕΡΏΤΗΣΗ 2) Πόσα δένδρα προς κοπή έχει εισηγηθεί η υπηρεσία “ΠΡΑΣΙΝΟΥ ” του Δήμου από το 2014 μέχρι σήμερα??? Θεωρούμε ως δεδομενο ότι όσα δένδρα έχει προτείνει να κοπούν η παράταξη της Δημοτικής Αρχής, τα έχει υπερψηφίσει…άρα είναι ήδη κομμένα!ΤΕΛΟΣ…..ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΝ… ΤΟΣΟ ΕΝΙΣΧΎΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΈΣ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΑΣ!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.