Τραγωδία με 30χρονη μητέρα 4 παιδιών – Έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου της




«Να προσέχεις τα παιδιά» – Τα τελευταία SMS της 30χρονης πριν πέσει με το αυτοκίνητο σε χαράδρα

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της το βράδυ του Σαββάτου. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)

Μητέρα 4 παιδιών ήταν η άτυχη 30χρονη Μέγκι Στογιάνοβα – Μοσχονά από τη Βουλγαρία, η οποία ήταν παντρεμένη στο Ίσωμα, θύμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Κομπηγάδι Αχαίας. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από χαράδρα, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων μετά από εκτροπή.



Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πτώση της στο γκρεμό, αν και βαρύτατα τραυματισμένη κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον σύζυγο της ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές να σπεύσουν στο σημείο.

Όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφθασαν στο σημείο 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την ανάσυρση της γυναίκας. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τις συνθήκες της εκτροπής του αυτοκινήτου. (Πηγή: thebest.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.