Τον παραμόρφωσαν από το ξύλο για να του πάρουν το κινητό (VIDEO)




Από το κρεβάτι του νοσοκομείου ο 33χρονος, δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS τα συντριπτικά χτυπήματα που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα που του επιτέθηκε με σφοδρότατη βία για να του αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο.

Με παραμορφωμένο το πρόσωπο του, από τις μπουνιές και τις κλωτσιές που δέχτηκε από τον δράστη, ο 33χρονος που μεταξύ άλλων, φέρει κάταγμα στη γνάθο, κακώσεις στο κρανίο, θρυμματισμένα οστά προσώπου, σπασμένα δόντια και σπασμένο χέρι, είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη




Ήταν μια νύχτα σαν όλες τις άλλες. Ο νεαρός άνδρας γυρνώντας από νυχτερινή έξοδο στο Γκάζι, αποχαιρέτησε τους φίλους του και βγήκε σε κεντρικό δρόμο για να πάρει ένα ταξί. Κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος, τον κατέγραψε να διασχίζει το δρόμο και να πηγαίνει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Καθισμένος στο πεζοδρόμιο πίσω από τις φυλλωσιές του δέντρου, βγάζει το κινητό του για να καλέσει ένα ταξί. Εκείνη τη στιγμή, περνάει ένα μηχανάκι, το οποίο μάλιστα πηγαίνει και αντίθετα στο ρεύμα.

Ο δράστης που επέβαινε στο μηχανάκι, βλέπει τον 33χρονο, σταματάει στο δρόμο και χωρίς να σβήσει τη μηχανή και τα φώτα του, κατεβαίνει, περπατάει προς το μέρος του και αρχίζει να τον ξυλοκοπάει με μπουνιές και κλωτσιές για να του πάρει το κινητό.

Αυτόπτης μάρτυρας που εκείνη τη στιγμή ξεπάρκαρε το αυτοκίνητό του, έκανε επιτόπου αναστροφή και πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα προσπάθησε να κυνηγήσει τον δράστη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πιάσει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 33χρονος μόλις έχει καταφέρει να σηκωθεί στα πόδια του. Μετά την άγρια επίθεση, φαίνεται εδώ να παραπατάει αποπροσανατολισμένος, με διάσειση όπως διέγνωσαν οι γιατροί. Με δυσκολία κρατά την ισορροπία του και στέκεται στα πόδια του.

Δύο μέρες μετά την σφοδρότατη επίθεση, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και οι συγγενείς του κάνουν έκκληση για να βρεθεί ο επικίνδυνος δράστης που τον ξυλοκόπησε για ένα κινητό τηλέφωνο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.