Με τηλεμαθήματα το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης με την υπ’ αριθμ. 112/23 – 9 – 2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του, μετά την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων και σεβόμενος τη πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα περίοδο που διανύουμε όλοι μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μάθησης (τηλεμαθήματα) προτίθεται να λειτουργήσει και την νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021 το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας (εκτός της Γ’ Λυκείου)

Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες και να παράσχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατοικούν στον Δήμο μας με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Τα μαθήματα σε περίπτωση υλοποίησης του προγράμματος θα παρασχεθούν δωρεάν και θα είναι προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Το διδακτικό έργο επρόκειτο να αναλάβουν εθελοντές, πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι θα προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους θα χορηγείται στους εθελοντές βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2020 – 2021 καλούμε εθελοντές καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση.Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την διαθεσιμότηττά τους .Τηλ. Επικοινωνίας 2132018 – 781 και 2132018 – 782 Email : [email protected]Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.