Κώστας Πασακυριάκος: Τέτοιο δέντρο δεν κόβεται!




Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η απόφαση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, να προχωρήσει στην κοπή ενός υγιούς και μεγάλου κυπαρισσιού, που προϋπήρχε στο γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ Βουλιαγμένης. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23.09.2020 που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, η Δημοτική Αρχή παρουσίασε το δέντρο ότι αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των αθλητών, ενώ στην εισήγηση του ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα θέλει να κατασκευάσει άλλο ένα γήπεδο στον χώρο και πρέπει να αφαιρέσει το…πράσινο εμπόδιο!

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ΒΒΒ Κώστας Πασακυριάκος πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά «Τέτοιο δέντρο δεν κόβεται!» και καταψήφισε την πρόταση. Ωστόσο συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και αθλητών που έχουν περάσει κατά καιρούς από τις εγκαταστάσεις, αφού όπως φαίνεται το πανύψηλο δέντρο αποτελεί ένα είδος σήμα κατατεθέν για το γήπεδο.

Οι συζητήσεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο έχουν ανάψει για τα καλά, ενώ το τηλέφωνο της Υπηρεσίας Πρασίνου δεν έχει σταματήσει να χτυπά για διαμαρτυρίες, κάτι μάλλον συνηθισμένο τον τελευταίο χρόνο αφού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους δημότες για την φροντίδα του πρασίνου γενικότερα στην πόλη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο, μεγάλα αστέρια του μπάσκετ όπως ο Νάκιτς , ο Σιγάλας, ο Γκολντεμπέλα κ.α. έκαναν συχνά πυκνά θεαματικά φιλικά παιχνίδια προσφέροντας άφθονο θέαμα χωρίς να τους ενοχλεί το κυπαρίσσι.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.