Γλυφάδα: Μαθητής νηπιαγωγείου θετικός στον κορονοϊό




Σε εγρήγορση βρίσκεται και πάλι όλος ο μηχανισμός του Δήμου Γλυφάδας, καθώς ένας μαθητής στο 13ο νηπιαγωγείο της πόλης μας διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται μέχρι κεραίας, το τμήμα του μαθητή διακόπτει τη λειτουργία του για 14 ημέρες και ακολουθείται πιστά όλη η προβλεπόμενη διαδικασία για απολύμανση, ιχνηλάτηση, κλπ.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης συντονίζει όλες τις ενέργειες και ο Δήμος Γλυφάδας θα διενεργήσει επιπλέον, με ίδιους πόρους, μοριακά τεστ για κορονοϊό σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τις οικογένειες που σχετίζονται με την εν λόγω σχολική μονάδα.
“Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μικρό μας φίλο ! Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά την έκκληση να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας”, αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και διαβεβαιώνει ότι: “Παραμένουμε σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.