Εθελοντικές αιμοδοσίες στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης




Η αιμοδοσία στις μέρες μας, είναι ίσως πιο απαραίτητη από ποτέ, καθώς μία από τις συνέπειες της πανδημίας είναι και η κατακόρυφη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ο Δήμος συνεχίζοντας το καθημερινό κοινωνικό του έργο, για την ανάπτυξη της έννοιας του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ανακοινώνει τον προγραμματισμό των εθελοντικών αιμοδοσιών · ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 (9:00π.μ -12:00μμ)στον χώρο του Α Κ.Α.Π.Η ΑΛΕΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 27, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ · ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 (9:00π.μ-13:00μμ)στον χώρο του Β Κ.Α.Π.Η ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 35, ΕΛΛΗΝΙΚΟΟι εθελοντικές αιμοδοσίες συνεχίζεται να πραγματοποιούνται μόνο με ραντεβού και καλούνται οι εθελοντές να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή προκειμένου να οριστεί η ημέρα και η ώρα προσέλευσης τους, στα τηλέφωνα: 2132026090 & 2109961973.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ

Καλούμε όλους του κατοίκους και τους εργαζόμενους στον δήμο να δηλώσουν ενεργά την παρουσία τους, για την ενίσχυση των κρατικών αποθεμάτων αίματος.Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα και αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια και προστασία μας και προτρέπουμε όλους να συνεχίσουν να προσφέρουν σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, χωρίς φόβο και με διάθεση προσφοράς πρός τον συνάνθρωπο.



Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα συγκεντρωθούν φάρμακα, με σκοπό την στήριξη των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου. Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για την Δωρεά Μυελού των Οστών και όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν δότες μυελού των Οστών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.