Ερωτήσεις Καλλιάνου για τα αστυνομικά τμήματα Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου
Οι ερωτήσεις του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα,Ιωάννη Καλλιάνου, με θέματα:

1)«Άμεσα επιβεβλημένη η επαρκής στελέχωση του Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου»2)​«Αναγκαία η διασφάλιση ομαλής λειτουργίας του Α.Τ. Αλίμου σε περίπτωση καραντίνας αστυνομικών λόγω κορωνοϊού»

Το τελευταίο διάστημα –όπως αναδεικνύεται και από σχετικά δημοσιεύματα ή αναρτήσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο– παρατηρείται έξαρση στα Νότια Προάστια, ανάμεσά τους και στο Παλαιό Φάληρο, κλοπών και άλλων σοβαρών παραβατικών πράξεων σε οικίες και επιχειρήσεις.

Η επαρκής στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων & Τμημάτων Ασφαλείας της περιοχής είναι μονόδρομος στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Με βάση τα παραπάνω, ερωτάται ο κύριος Υπουργός:

1. Ποια είναι η προβλεπόμενη δύναμη για το Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου;

2. Ποια είναι σήμερα η υπάρχουσα πραγματική δύναμη, εξαιρουμένων και των τυχόν αποσπάσεων;

3. Πώς προτίθεται, αν υφίστανται κενά, να στελεχώσει το εν λόγω Α.Τ. ώστε να δύναται να ανταποκριθεί στις ποικίλες και σοβαρές του υποχρεώσεις;

Θέμα: «Αναγκαία η διασφάλιση ομαλής λειτουργίας του Α.Τ. Αλίμου σε περίπτωση καραντίνας αστυνομικών λόγω κορωνοϊού»

Δημοσιεύματα και αναρτήσεις με ημερομηνία 10/9/2020 αναφέρουν ότι μεγάλος αριθμός αστυνομικών που υπηρετούν στο Α.Τ. Αλίμου θα τεθεί σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Ο Άλιμος είναι περιοχή όπου οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται από κλοπές και άλλες σοβαρές παραβατικές πράξεις, επομένως  η ομαλή λειτουργία του Α.Τ. Αλίμου είναι ένα θέμα όπου επιβάλλεται να υπάρξει άμεση μέριμνα.

Με βάση τα παραπάνω, ερωτάται ο κύριος Υπουργός:

Πώς προτίθεται να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του Α.Τ. Αλίμου σε περίπτωση καραντίνας αστυνομικών λόγω κορωνοϊού;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.