Χωρίς εντάσεις έληξε η παναττική διαμαρτυρία έξω από το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου (VIDEO&EΙΚΟΝΕΣ)
Xωρίς εντάσεις πραγματοποιήθηκε το πρωί, έξω από το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, η παναττική διαμαρτυρία μαθητών, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Περασμένη Παρασκευή. Στη συνέχεια μια μικρή ομάδα μαθητών, έκανε πορεία μέχρι το Δημαρχείο Αλίμου. Οι μαθητές τοποθέτησαν πανό στην είσοδο.

“Kαλό είναι να μην μένουμε σε δυσάρεστα και ατυχή γεγονότα, με ψυχραιμία να μπορέσουμε να λύσουμε ορισμένα από τα προβλήματα που όντως υπάρχουν και να ανοίξουν ξανά τα σχολεία.” δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης”.

Χωρίς εντάσεις έληξε η παναττική διαμαρτυρία έξω από το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου

Gepostet von Giorgos Rautopoulos am Montag, 28. September 2020

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης είχε χθες συνάντηση, που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, με μαθητές και εκπροσώπους του συλλόγου γονέων Αλίμου, άκουσε με προσοχή τα προβλήματά τους και τους υποσχέθηκε να δώσει λύσεις, στα βασικότερα.

Ειδικά για το θέμα των καμερών, ο δήμαρχος εξήγησε στα παιδιά ότι λειτουργούν μόνο κατά τη διάρκεια που τα σχολεία είναι κλειστά και τους είπε ότι μπορούν να ορίσουν εκπροσώπους για το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.“Eίχαμε μια πολύ μεγάλη συζήτηση με τα παιδιά, σε πάρα πολύ καλό κλίμα και επίπεδο και καταγράψαμε τα προβλήματα που έχουν” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

“Από την πλευρά μου έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει ψυχραιμία, μετά το δυσάρεστο συμβάν της Παρασκευής. Τα παιδιά έδειξαν υπευθυνότητα και ωριμότητα, ελπίζουμε να επιλυθούν κάποια ζητήματα και να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης για να ανοίξουν τα σχολεία και να συνεχίσουν τα μαθήματα.

Τα βασικά τους ζητήματα έχουν να κάνουν με τον αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα και με την οργάνωση των μαθημάτων και των διαλειμμάτων. Νομίζω ότι κάποια μπορεί να επιλυθούν με σχετικά μικρό κόστος. Κανείς δεν λέει ότι η κατάσταση στα σχολεία είναι ιδανική”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.