Πρωτοπόρος ο Κονδύλης – Ακολούθησαν όλοι την κίνηση για δωρεάν μάσκες στα σχολεία
Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανακοίνωσε ότι ο δήμος θα μοιράσει δωρεάν προστατευτικές μάσκες, για τον κορονοϊό, σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές. Λίγες ώρες αργότερα έπραξαν το ίδιο και άλλοι δήμαρχοι ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν δωρεάν μάσκες, σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Μάσκες σε μαθητές και καθηγητές θα μοιράσει ο Δήμος Αλίμου, στις 7 Σεπτεμβρίου που θα ανοίξουν με το καλό τα σχολεία. Οι εργασίες από το Τμήμα Καθαριότητας και το Τμήμα Πρασίνου προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε όλες οι σχολικές μονάδες να είναι καθαρές, ασφαλείς υγειονομικά και πανέτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριες.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Δείτε τι είπε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης:

“Ετοιμαζόμαστε εντατικά, πλένουμε, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε εσωτερικά όλα τα κτίρια, ήταν κάτι που το κάναμε όταν τέλειωσαν τα σχολεία, τώρα έχουμε την εμπειρία και τα νέα δεδομένα. Θα προμηθεύσουμε όλα τα παιδιά με μάσκες πολλαπλών χρήσεων, σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις ηλικίες, για να τους θυμίσουμε ότι πρέπει μέσα στην τάξη, εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους.

Εκτός από τα παιδιά θα λάβουν από δύο μάσκες και οι εκπαιδευτικοί. Είναι μια χρονιά που θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, θα είμαστε διαρκώς κοντά τους με απολυμάνσεις, αντισηπτικά και όλα τα μέσα ατομικής προστασίας. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, αν η κυβέρνηση εξαγγείλει επιπρόσθετα μέτρα προστασίας στις 24 Αυγούστου, θα τα εφαρμόσουμε”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Πρωτοπόρος ο Κονδύλης – Ακολούθησαν όλοι την κίνηση για δωρεάν μάσκες στα σχολεία

  • 21/08/2020 at 4:07 μμ
    Permalink

    Μπράβο. Αλλά οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ιδιωτικοί; Γιατί κάποιοι δεν μπορούν. Όπως και στα σχολεία θα υπάρχουν παιδιά και εκπαιδευτικοι που μπορούν.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.