Υψηλές αθλητικές επιδόσεις στα Δρόμεια 2020




Η καρδιά της ταχύτητας και του αθλητισμού, χτύπησε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» στη διεθνή αθλητική συνάντηση στίβου, Δρόμεια 2020, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Αθλητικός Όμιλος Βάρης, Δρομέας.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι αθλητικοί αγώνες ματαιώθηκαν φέτος λόγω της πανδημίας, τα Δρόμεια πραγματοποιήθηκαν εφαρμόζοντας απόλυτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία καθώς μπορεί οι θεατές μέσα στο στάδιο να ήταν ελάχιστοι αλλά χιλιάδες λάτρεις του κλασσικού αθλητισμού παρακολούθησαν τον αγώνα ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Στον πρώτο μεγάλο αθλητικό αγώνα της χρονιάς συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές του χώρου και καταγράφηκαν αξιόλογες επιδόσεις: Η Αναΐς Καραγιάννη στα 100μ. με εμπόδια εμπόδια, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. με εμπόδια, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στα 100μ., ο Κώστας Ζήκος επίσης στην κούρσα της μιας ανάσας με την Ραφαέλα Σπανουδάκη και την Μαρία Γάτου, ο συντοπίτης Πάνος Τριβιζάς στα 200μ., ενώ οι ξένοι αθλητές που συμμετείχαν ανέδειξαν την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. 



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.