Το Penarrubia ανοίγει τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο




Το Penarrubia, ανανεώνεται, ανακαινίζεται και ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα μια σεζόν, με τα καλύτερα πάρτι και events της πόλης να πρωταγωνιστούν και να γίνονται οι απόλυτοι πόλοι έλξης για κάθε γνήσιο λάτρη της διασκέδασης. Ανοίγει λοιπόν τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο, με μια πιο lounge διάθεση, προάγοντας την απόλυτα καλοκαιρινή και χαλαρωτική ενέργεια, καλώντας όλη την Αθήνα να γίνει μέρος της πιο όμορφης θερινής all day εμπειρίας. Και το μαγικό είναι, πως τα έχει καταφέρει ήδη, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που το χρίζει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, και το καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του, είναι πως συνδυάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία μιας live σκηνής αλλά και ενός club που είναι έτσι δομημένο ώστε να θυμίζει μαγαζί εξωτερικού. Για την νέα σεζόν οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, και οι προσδοκίες της αθηναϊκής νύχτας ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, με τους ιθύνοντες να υπόσχονται πλήρη εκπλήρωση τους στο Penarrubia Lounge club. Είναι ίσως το πρώτο νυχτερινό μαγαζί που συνδύασε με τον πιο άρτιο τρόπο τις live εμφανίσεις καλλιτεχνών με την ένταση και τον ρυθμό της απόλυτης διασκέδασης.


Τα μοναδικά cocktails του, δημιουργήματα των πιο έμπειρων mixologists της πόλης, κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις και απογειώνουν όλες τις αισθήσεις, αφού η πολυπλοκότητα των χρωμάτων και των γεύσεων, ενώνεται με έναν μαγικό τρόπο, έχοντας σαν αποτέλεσμα να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επιπρόσθετα, το μουσικό φόντο της πιο όμορφης καλοκαιρινής εμπειρίας μας, κινείται στους καλύτερους ρυθμούς της Αθήνας, δίνοντας στην περιοχή του Αλίμου, την αίσθηση του νησιού. Οι Παρασκευές στο Penarrubia club athens, με το μοναδικό event ‘Red Candy’, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλης της πόλης, και να μας καλεί να διασκεδάσουμε στον πιο εξωτικό προορισμό, μόλις λίγη ώρα από το Κέντρο. Τα Σάββατα με πιο mainstream ύφος, ξεσηκώνουν την περιοχή του Αλίμου με όλη την πόλη να διασκεδάζει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι Κυριακές, είναι χρωματισμένες από την καλύτερη rnb μουσική της Αθήνας, με το Black Sauce, να πρωταγωνιστεί και τον dj, να κάνει τις πιο σωστές επιλογές, βάζοντας φωτιά στα decks, και κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Penarrubia lounge, είναι ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς της all day διασκέδασης, αφού ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας. Η μαγευτική τοποθεσία και διακόσμηση του που προάγουν την πιο όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία, το μοναδικό μενού του, τα πρωτότυπα και δροσερά cocktails του, και τα καλύτερα vibes της πόλης, που πρωταγωνιστούν εκεί, έχουν χρίσει δικαίως το Penarrubia lounge, ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της θερινής Αθήνας. Ο Άλιμος αναμένεται να γίνει hotspot για όλες τις ώρες τις ημέρες καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.