Ο όρμος της Βουλιαγμένης από ψηλά (VIDEO)




Με ένα καταπληκτικό video που δείχνει από ψηλά όλη την Βουλιαγμένη με τον περίφημο φυσικό όρμο της, την μαγευτική πλαζ και τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, οι κάτοικοι που αντιδρούν και έχουν ήδη μαζέψει διαδικτυακά πάνω από 1.000 υπογραφές δηλώνουν ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους κατά της τεράστιας επέκτασης της μαρίνας σκαφών της Βουλιαγμένης, την οποία θέλουν οι επενδυτές.

Το θέμα συζητείται την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 15:30 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το οποίο καλείται να γνωμοδοτήσει επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που έχει κατατεθεί από την πλευρά των επενδυτών.

Οι κάτοικοι έχουν κάθε λόγο να αντιδρούν στην ενδεχόμενη επέκταση της μαρίνας σκαφών της Βουλιαγμένης, αφού έχουν στα χέρια τους την από 9/6/20 επίσημη γνωμοδότηση του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, η οποία είναι εντελώς αρνητική!

Λένε ναι στην αναβάθμιση της υπάρχουσας μαρίνας και στον εκσυγχρονισμό της, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι είναι αντίθετοι στην οποιαδήποτε επέκταση της, η οποία θα έχει πολλές και σοβαρές συνέπειες στο περιβάλλον και ειδικά στον κόλπο της Βουλιαγμένης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.