Μια σημαντική δράση φιλαναγνωσίας από την Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη και τα ΚΔΑΠ δήμου Παλαιού Φαλήρου




Ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων συνεργάστηκαν στο πλαίσιο της ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας.

Η Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη με το πρόγραμμα «Καλοκαιρινές Βιβλιοβαλίτσες»,  τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και το πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποίησαν για τα παιδιά δράσεις φιλαναγνωσίας, κατά την διάρκεια των  δημιουργικών καλοκαιρινών προγραμμάτων .

Τα παιδιά γνώρισαν καινούργια βιβλία, έπαιξαν παιχνίδια, ζωγράφισαν,  εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν έργα τέχνης και φυσικά δανείστηκαν βιβλία, από τις βιβλιοβαλίτσες,  για να διαβάσουν! Με την ολοκλήρωση της δράσης  πήραν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους, σαν γνήσιοι βιβλιοφάγοι!

Παράλληλα με τα άλλα ενδιαφέροντα προγράμματα των ΚΔΑΠ (γυμναστική, χορό, φωτογραφία εικαστικά, σκάκι), τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με το καλό παιδικό βιβλίο, το οποίο είναι πολύτιμο εργαλείο κάθε εποχή, με κάθε ευκαιρία και αναπτύσσει την φαντασία, το λεξιλόγιο και την  κριτική σκέψη!



Δείτε το σχετικό video εδώ:

Πληροφορίες εδώ:

Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαλήρου 

https://www.facebook.com/dimotikesvivliothikesp.falirou/inbox

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Παλαιού Φαλήρου

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.