Και το όνομα αυτής Έλενα Παπανικολάου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με διακριτικότητα και λίγο κόσμο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν αυτή τη χρονιά, έγινε στον Άγιο Τρύφωνα Τερψιθέας η βάφτιση της δευτερότοκης κόρης του Γιώργου και της Εύας Παπανικολάου, με νονό τον μαιευτήρα-γυναικολόγο που την έφερε στον κόσμο, Θοδωρή Καλαμπόκα. Και το όνομα αυτής Έλενα!


Στη σεμνή τελετή της βάπτισης παρέστησαν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα -αγαπημένοι κουμπάροι του ζεύγους Παπανικολάου- η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, πρώην Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η δημοτική παράταξη “η Γλυφάδα μας” με τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και στενοί φίλοι και συνεργάτες του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

Εκτός από την νεοφώτιστη, την παράσταση έκλεψε και η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους, η Μαρίτα, τσαχπίνα και τρισχαριτωμένη μέσα στο μακρύ άσπρο φουστανάκι της. Να ζήσουν ευτυχισμένα και καλότυχα τα κοριτσάκια και με το καλό να έρθει και ο γιος που έκανε “αισθητή” την παρουσία του μέσα από την φουσκωμένη κοιλίτσα της Εύας Ντογιάκου-Παπανικολάου.

Ευτυχισμένος παππούς ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.