Η απίστευτη ιστορία της Χάιντενχαϊμ που διεκδικεί την άνοδο στην Bundesliga




Αν ένας σεναριογράφος αναζητά μία αθλητική ιστορία που θα σε κάνει να κολλήσεις στην TV, τότε τα όσα έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, αξίζουν τον κόπο. Επιστροφή στα σαλόνια μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, περίοδο που η Αρμίνια αγωνίστηκε τρεις φορές στην γ’ κατηγορία ενώ στα τέλη 2017 είχε βρεθεί με οικονομική «τρύπα» 30 εκατ. ευρώ. Όμως ντόπιοι επιχειρηματίες έβαλαν… πλάτη, αγόρασαν τη «Σίκο Αρένα» και εξαφανίστηκε το 95% των χρεών.

Ετερη που ανέβηκε στην Bundesliga λες και είχε… πρόγραμμα στατιστικών για στοίχημα; Η ιστορική Στουτγκάρδη, η οποία μετρά 53 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας και έχει στο παλμαρέ της πέντε πρωταθλήματα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μοιράσει την παρουσία της στην Bundesliga και την Zweite. Η επιτυχία, έργο του Ιταλοαμερικανού Πελεγκρίνο Ματαράτσο, άλλοτε βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Χόφενχαϊμ.

Και απομένει άλλη μια, από τα μπαράζ, απόψε στη Βρέμη και τη Δευτέρα η ρεβάνς. Βέρντερ ή Χάιντενχαϊμ, στα προγνωστικά στοίχημα σήμερα; Μια ομάδα που επανιδρύθηκε μόλις το 2007, έπαιξε για πέντε χρόνια στη γ’ κατηγορία και για έξι σεζόν στη δεύτερη και διεκδικεί την παρθενικής της άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ελέω της (νέας) παταγώδους αποτυχίας του Αμβούργου. Και… έχει επώνυμο όμως: Σμιντ! Ο 46χρονος Φρανκ Σμιντ, γέννημα-θρέμμα της πόλης, φόρεσε τη φανέλα της για μια τετραετία από το 2003, κρέμασε τα παπούτσια του και είναι από την ημέρα που αποσχίστηκε από τον υπόλοιπο σύλλογο, συνεχόμενα προπονητής της από το 2007! Αυτή κι αν είναι μια όμορφη ιστορία…

Η Βέρντερ έχει υποβιβαστεί μια, και μοναδική, φορά στην ιστορία της, το 1980. Και έκτοτε επέστρεψε πιο δυνατή. Εκανε τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή της ιστορίας της αλλά γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό αφενός επειδή βρήκε… μπόσικη την Κολωνία (6-1), αφετέρου επειδή η Ουνιόν νίκησε τη Φορτούνα. Και η εν λόγω 6άρα ήταν η πρώτη εντός Βρέμης νίκη της μετά… την πρεμιέρα τη σεζόν και το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ.



Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.