Ενθουσιασμένα τα παιδιά από το καμπ του Δήμου Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τους παιδαγωγούς και τους ειδικούς εθελοντές στο καμπ του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, ευχαρίστησε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης για το δημιουργικό έργο που προσφέρουν στα παιδιά.

Σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου, ξεκίνησε η 4η εβδομάδα και όλα τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα! Η περασμένη εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στο Περιβάλλον.

Τα παιδιά έφτιαξαν έργα εμπνευσμένα από τη φύση, έμαθαν πώς διαχειρίζεται ο Δήμος τα απορρίμματα, μίλησαν με τους ειδικούς για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για τη μόλυνση των θαλασσών…

“Στόχος μας, η νέα γενιά να μεγαλώσει με περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση, να γίνει καλύτερη από εμάς στη διαχείριση των απορριμμάτων και των φυσικών πόρων, να έχει γνώσεις και ευαισθησία. Και φυσικά, να περνάει δημιουργικά και ευχάριστα το καλοκαίρι στην πόλη μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παιδαγωγούς του καμπ και τους ειδικούς – εθελοντές μας” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης



“Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη υγειονομικά χρονιά, ο Δήμος Αλίμου, οργάνωσε ένα όμορφο, δημιουργικό και ασφαλές καλοκαιρινό Camp” λέει ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Νίκος Αλβανός.

“Μοίρασε τα παιδιά σε διαφορετικά σχολεία και τα ανέπτυξε σε πολλές αίθουσες, εξασφαλίζοντας κατά το δυνατόν την αποφυγή συγχρωτισμού τους. Σε όλους αυτούς τους χώρους, υπάρχει διαρκής καθημερινή καθαριότητα με κατάλληλα καθαριστικά και απολυμαντικά υγρά καθώς και τακτική ειδική απολύμανση από εξειδικευμένο επιστήμονα. Τακτικές επίσης θερμομετρήσεις και έλεγχος των παιδιών, καλύπτουν τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πέραν αυτών, τα παιδιά παίζουν, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν δημιουργικές δράσεις και αποκτούν όμορφες εικόνες. Γεύονται νόστιμα σάντουιτς, κάνουν νέους φίλους, ‘’κυνηγούν το θησαυρό’’ και γνωρίζουν Πρωταθλητές.
Για 4η εβδομάδα πλέον, οι γονείς αγκαλιάζουν μια όμορφη πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και των συνεργατών του.
Κάθε εβδομάδα και μια θεματική ενότητα, που διασκεδάζει και εκπαιδεύει με παιγνιώδη τρόπο τους μικρούς συμμετέχοντες όπως: Ολυμπιακοί αγώνες, ο κόσμος μας, το περιβάλλον και η ανακύκλωση είναι μερικές από αυτές και έπονται πολλά και όμορφα δρώμενα και δημιουργικές δράσεις”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.