Bενετία η Βάρη, ο κακός χαμός στο ρέμα Κόρμπι, καφέ η ανατολική παραλία της Βάρκιζας! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσαν κάτοικοι της περιοχής στα κοινωνικά δίκτυα:

Ασύρματος Βάρης η ακριβότερη περιοχή της Βάρης απολαμβάνει τα οφέλη από το έργο ΡΕΜΑ ΚΟΡΜΠΙ.
Έργο χωρίς ΚΑΜΜΙΑ τεχνική μέριμνα Vasilis Mameletzis
Nancy Alev‎ προς Το Forum των 3Β
Ο χρήστης Ελενα Μανιάτη Νέο είναι στην πόλη Βάρη Αττικής.
 Ελενα Μανιάτη  βρίσκεται στην τοποθεσία Βάρκιζα Αττικής.
…. Και η γνωστή καφέ-πράσινη (λόγω σκουπιδιών) κηλίδα μέσα στην θάλασσα της Βάρκιζας αφού το νερό πέρασε τα πρόχειρα φράγματα ….

Τριτοκοσμική η κατάσταση στην εκβολή του ρέματος στην ανατολική παραλία της Βάρκιζας!

Με μια ξαφνική βροχή ½ της ώρας, είδαμε σε μικρογραφία αυτό που θα συμβεί σε μια μεγαλύτερης διάρκειας βροχή στην περιοχή της Μηλαδέζας, του Κόρμπι και του Ασυρμάτου της Βάρης. Το αποκορύφωμα της κατάστασης και θλιβερό συνάμα γεγονός, είναι αυτό που είδαμε στην εκβολή του … «ποταμού», γιατί περί αυτού πρόκειται, ήταν ότι τα φερτά των όμβριων έφεραν τα πάντα.



Από ξύλα, σκουπίδια και λάδια, μέχρι ψόφια ποντίκια και γάτες, που είχαν «σκαλώσει» στις πέτρες που έχουν τοποθετεί ως ξερολιθιά για να φιλτράρεται το νερό. Ποιος θα καθαρίζει και πότε αυτό το αίσχος; Και να φανταστεί κανείς ότι το ρέμα , αν ποτέ ολοκληρωθεί η κατασκευή του, θα είναι ανοικτό σε 2, 8 χιλιόμετρα!!

Από την άλλη πλευρά τώρα, το κάτω μέρος της Μηλαδέζας, που υποτίθεται ότι έχει ολοκληρωθεί η πράξη εφαρμογής εδώ και χρόνια, στερείται υποδομών αποχέτευσης με αποτέλεσμα αυτή η λίγη βροχή να καταστεί χείμαρρος κανονικός. Για το Κόρμπι και τον Ασύρματο, καλλίτερα να μην το αναφέρουμε……(Πηγή: Dimitris Kypriotis)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.