Προς κ. Δήμαρχο από το Καβούρι: “Έναν μύθο θα σας πω…”




Καλά που υπάρχει το Forum των 3Β, με διαχειριστές που δεν χαμπαριάζουν και μπορούν ελεύθερα οι δημότες να ανεβάζουν φωτογραφίες (πολλές φορές πρόκειται για δημοσιογραφικά ντοκουμέντα). Δείτε το θέμα που ακολουθεί και αφορά την συμπεριφορά κάποιων επιχειρηματιών – ενοικιαστών. Oι “κύριοι τους γράφουν όλους κανονικά και κάνουν ότι γουστάρουν. Αυτό δεν το ανέχονται οι ενεργοί δημότες:

Αγαπητοί φίλοι αυτή η κατάσταση είναι μπροστά στο μύθο στο Καβούρι, όπως βλέπετε το ξενοδοχείο άφησε ένα πολύ μικρό διάδρομο, προσθέτοντας ξαπλώστρες έχει καταπατήσει δημόσιο χώρο πρέπει να πάει αρκετά μέτρα πίσω, να αφήσει τις σκάλες και το διάδρομο ελεύθερο να περνάει ο κόσμος. Εχει έρθει επανειλημμένα το 100, Δεν ξέρω γιατί δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, Βεβαίως ο δήμος ότι θέλει τα αγνοεί…..
Όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία Έχουν κλείσει το διάδρομο, φαίνεται.. καθαρά ….

  • Elina Konstantopoulou Γιατί είναι νόμιμο οτι γίνεται στο Καβούρι με το πάρκινγκ σε Krabo και Νηρηίδες-Zen? Σαν παιδί θυμάμαι πηγαίναμε σε αυτούς του κόλπους πολύ συχνά, δεν θυμάμαι να υπήρχε αυτό το καθεστώς…Απόκρυψη ή αναφορά



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.