Με πληρότητα 80% η λειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Πανέτοιμους βρήκε σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου, η πρώτη μέρα λειτουργίας τους, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οι οποίοι υποδέχτηκαν νήπια και βρέφη και λειτούργησαν με πληρότητα 80%.
Ο Δήμος ακολουθώντας αυστηρά τις εγκυκλίους των αρμόδιων Υπουργείων και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου το σύνολο των χώρων διδασκαλίας και υποδοχής να είναι σχολαστικά καθαροί, ακολουθώντας τις υψηλότερες συνθήκες υγιεινής και απολύτως έτοιμοι για την ασφαλή φιλοξενία βρεφών και νηπίων.

Ο τακτικός καθαρισμός και απολύμανση των χώρων θα συνεχιστεί ανελλιπώς μέχρι το πέρας της σχολικής χρονιάς.
Οι παιδαγωγοί και το βοηθητικό προσωπικό, πλέον των απαραίτητων προμηθειών σε αντισηπτικά, μάσκες, γάντια και απολυμαντικά, είναι σε συνεχή επικοινωνία με ψυχολόγους του Δήμου με στόχο ορθή διαχείριση βρεφών, νηπίων και γονέων και την ομαλή επανένταξή τους στη νέα καθημερινότητα.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Το ωράριο λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών διαμορφώνεται από τις 07.00 έως τις 14.00, ενώ με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας επαναλειτουργίας, ο Δήμος θα αξιολογήσει όλα τα προληπτικά μέτρα που εφαρμόζονται, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και προσαρμογή των βρεφονηπιακών σταθμών στις έκτακτες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι από σήμερα 1η Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στις 24.00, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις για εγγραφή στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2020-2021, αποκλειστικά μέσω της σχετικής ψηφιακής πλατφόρμας (https://vvvaitiseisvn.tcloudapp.net/login).

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στην ψηφιακή πλατφόρμα και τη λήψη του αριθμού πρωτοκόλλου, το σύνολο των δικαιολογητικών θα πρέπει να κατατεθεί σε φάκελο μαζί με τον αριθμό πρωτοκόλλου και το πλήρες όνομα του παιδιού και να αποσταλεί ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier), στο γραφείο Διοίκησης του Ο.Α.Π.Π.Α., υπ’ όψιν «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης», οδός Νικηφόρου Φωκά και Μουτούση Βάρη, Τ.Κ.16672.

Τυχόν δικαιολογητικά που δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier), όπως επίσης και εκπρόθεσμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.